منابع آزمون کارشناسی ارشد هنر

منابع آزمون کارشناسی ارشد هنرمنابع آزمون کارشناسی ارشد هنر منابع آزمون کارشناسی ارشد هنر منابع آزمون کارشناسی ارشد هنر

منابع آزمون کارشناسی ارشد هنر

منابع آزمون کارشناسی ارشد هنرمنابع آزمون کارشناسی ارشد هنر منابع آزمون کارشناسی ارشد هنر منابع آزمون کارشناسی ارشد هنر

منابع آزمون کارشناسی ارشد هنر, منابع آزمون ارشد هنر, منابع کنکور کارشناسی ارشد هنر, منابع آزمون هنر, منابع کنکور هنر, آزمون هنر, کنکور هنر, کنکور ارشد هنر, کنکور کارشناسی ارشد هنر, ازمون کارشناسی ارشد هنر, ازمون هنر, ازمون ارشد هنر

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

منابع آزمون کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری سراسری و آزاد

 

در انتخاب رشته ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای سال 96 به نکات زیر توجه فرمایید:

 

1- تمامی گرایشهای ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای 96 یک کد ضریب دارند و در نتیجه تنها یک رتبه برای شما در کارنامه اعلام می شود که رتبه شما در هر سه گرایش زیر مجموعه برنامه ریزی شهری و منطقه ای می باشد. 

2- در نظر داشته باشید که رتبه اعلام شده برای شما بدون در نظر گرفتن آزمون عملی و تشریحی می باشد و در نهایت نمره شما در آزمون عملی و تشریحی تعیین کننده قبولی نهایی شما خواهد بود. یعنی این آزمون یا رتبه شما را بهتر و یا برتر خواهد کرد ولی فرآیند انتخاب رشته قبل از این آزمون انجام می گیرد. بنابراین با توجه به مجاز شدن در دوره روزانه و یا سایر دروه ها انتخاب رشته خود را انجام می دهید و بهتر است که بدون در نظر گرفتن رتبه خود و با در نظر گرفتن رتبه مجازی خود و براساس علاقه و برتر بودن گرایش و دانشگاه انتخاب رشته کنید.

 

3- مهم ترین اطلاعاتی که نیاز دارید این است که در سال گذشته دیگران چه رتبه ای داشته اند و در آزمون عملی چه نمره ای به دست آورده اند که رتبه خود را بهینه کرده اند و 

در کجا قوبل شده اند. در این جا باید حتما از یک مشاوره خبره و آگاه و با تجربه کمک بگیرید.


4- هدف نهایی خود را از تحصیل در مقطع ارشد مشخص کنید. دکترا را در ایران می خواهید یا خارج از ایران؟ در حین تحصیل در ارشد می خواهید کار کنید یا خیر؟ بعد از فارغ التحصیلی به کار در چه زمینه ای علاقه دارید؟ چه مهارتهایی قبل از ورود به ارشد دارید که می تواند شما را جلوتر بیندازد؟ هر کدام از این عوامل می تواند شما را به سمت دیگری در انتخاب رشته بکشاند. لطفا با چشمان باز و وسواس ویژه انتخاب رشته کنید.

5-ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و آزاد در تمامی رشته ها باعث می شود تا تنوع انتخابها و دانشگاهها حتی بیشتر از قبل شود. بنابراین همین ادغام و البته جدا بودن انتخاب رشته های آزاد و سراسری در مقطع ارشد باعث می شود تا سردرگمی چندین برابر شود. تفاوتها و مقایسه رتبه بندی دانشگاههای آزاد و سراسری و غیرانتفاعی و پیام نور و پردیسهای خودگردان، از جمله مواردیست که حتما باید در نظر گرفته شود.

رشته شهرسازی از سال 1378 به عنوان یک رشته مستقل در میان رشته های دانشگاهی مقطع کارشناسی کنکور ریاضی- فیزیک تأسیس شد. پیش از آن پذیرش دانشجو در رشته برنامه ریزی شهری تنها در مقطع کارشناسی ارشد با تغییر رشته از رشته معماری صورت می­پذیرفت. رشته شهرسازی به منظور ایجاد حلقه واصل رشته های عمران، معماری، اقتصاد، جامعه شناسی و تمام علوم مرتبط به مسائل شهری ایجاد گردید و در واقع پرکننده فضای خالی سیاستگزاری و هماهنگی علوم فنی و انسانی در پروژه های شهری می­باشد. دانش آموختگان رشته شهرسازی و خصوصاً کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و طراحی شهری، توانایی طراحی سکونتگاهها و تهیه و ارزیابی طرحها و برنامه های شهری در قالب طرحهای جامع شهری، طرحهای تفصیلی، طرحهای جزئیات شهری، طرحهای آماده سازی زمین و خلاصه تمام طرحهای مربوط به سکونتگاههای انسانی را خواهند داشت. علاوه بر این تهیه و ارزیابی طرحهای کلان منطقه­ ای و ملی مانند طرح آمایش سرزمین، طرح کالبدی ملی و طرحهای منطقه ای، استانی و سکونتگاههای روستایی از تواناییهای دانش آموخته رشته شهرسازی خصوصاً در مقطع کارشناسی ارشد می باشد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی